Create Account | Print Page | Contact Us | Sign In
Boeddeker Park
Share |

Honor Award

Architecture

The Trust for Public Land, in partnership with the San Francisco Recreation and Parks Department, teamed with WRNS Studio to redesign and completely rebuild this one-acre park and clubhouse to meet the needs of the community for open space that supports a wide age-range of patrons. This new landmark park and clubhouse serves as a model of civic engagement, inspiration, resource conservation and adaptability.


Architect
WRNS Studio
Project Management
Swinerton Management
& Consulting
Photographer
Matthew Millman Photography
Lighting
Interface Engineering
Mechanical, Electrical, and Plumbing
Interface Engineering
Structural Engineer
Deadalus Engineering
Civil Engineer
Sherwood Design Engineers
Landscape
The Trust for Public Land & John Northmore Roberts & Associates
Interior Architect
WRNS Studio
EGD
WRNS Studio
General Contractor
CLW Builders, Inc.
Geotechnical
Rutherford & Chekene
Competition
Design Awards 2015