Print Page | Contact Us | Sign In | Register
Pinterest HQ
Share |

Honor Award

Interior Architecture

The new Pinterest headquarters in San Francisco occupies a four-story concrete structure that previously housed a John Deer factory in San Francisco’s SOMA district. The design, inspired by the redesign of the company’s web platform—clean, simple, intuitive—is centered around a dynamic central stair and expanded atrium.

The jury loved the central stair, lauding the structure as a new way of thinking of the stair as destination, rather just a means to an end or something to look at. The jury mused that they would like to walk up and down those steps as much as possible.


Architect
IwamotoScott Architecture with Brereton Architects
General Contractor
NOVO Construction
Project / Construction Manager
Urban Works
Structural
Forrel / Elsesser
Mechanical
Amit Wadhwa Assoc.
Lighting
Niteo Lighting
Acoustics
Charles M. Salter Associates
Audio Visual
AVDG
Furniture
Inside Source
Kitchen
Muller Design
Photography
Bruce Damonte Photography
Competition
Design Awards 2017